Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Rondetafelsessies ICT- en informatiemanagement

Georganiseerd door:

ActiZ

Wat gaan we doen?
In deze rondetafelsessie staat de toekomst van bedrijfsvoeringsapplicaties centraal. We gaan in op welke strategie de voorkeur verdient: best of suite óf best of breed?

Doel is met elkaar uit te wisselen, van elkaar te leren, en samen ideeën op te doen. Het idee is dat je actief bijdraagt aan het gesprek, dus dat je komt halen én brengen. Al verwachten we natuurlijk niet van je dat je alle antwoorden en oplossingen op zak hebt (maar ook dát mag natuurlijk!).

Voor wie?

Deze rondetafelsessies zijn bedoeld voor degenen die in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor ICT- en informatiemanagement zoals ICT-managers, managers I&A, en informatiemanagers. Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor ActiZ-leden. Er is een maximum van 14 deelnemers per sessie.

Twijfel je of je bij de doelgroep hoort? Neem gerust contact met ons op via academie@actiz.nl

 

Als verantwoordelijke voor ICT en/of informatiemanagement in jouw VVT-organisatie, ben je vaak de enige in jouw functie. Je hebt wel een eigen netwerk, maar hoe fijn is het om met collega’s van andere VVT-organisaties te sparren over de puzzels waar jij mee bezig bent? Daarvoor zijn de rondetafelsessies ICT- en informatiemanagement van de ActiZ academie bedoeld.