Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Zorginnovatie Webinar

Robotic Process Automation (RPA) in de VVT

Webinar: dinsdag 11 mei 2021 van 15.30 tot 16.30

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
Hand raakt digitaal scherm aan

Digitalisering in de zorg vindt op veel vlakken plaats. ActiZ faciliteert haar leden door innovatieve IT voorbeelden bij VVT-organisaties te delen. In dit webinar aandacht voor RPA: Robotic Process Automation. RPA automatiseert repetitieve processen en werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld op het gebied van administratie en IT-support.

Wat doet RPA?

RPA staat voor Robotic Process Automation. Het gaat hierbij niet om een echte fysieke robot, maar over een techniek die gebruikt wordt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, met behulp van zogenaamde 'software-robots'. De software robots worden ingezet om handmatige repeterende processen na te bootsen. RPA automatiseert repetitieve processen en werkzaamheden, zoals administratieve werkzaamheden en IT-support werkzaamheden. RPA leent zich voor verschillende processen en kan handmatige repeterende werkzaamheden uit handen nemen. Dit leidt tot meer efficiëntie, tijdswinst en lagere kosten. Maar hoe doe je dat, voor welke processen kan dat onder andere, en hoe ziet dat eruit?

Inhoud

In het webinar van dinsdag 11 mei vertelt zorgorganisatie Aafje over hun ervaringen met RPA en hoe zij de techniek toepassen. Het bureau dat hen hierbij heeft geholpen, vertelt hoe zij de voorbereiding en implementatie hebben aangevlogen.

Onder leiding van beleidsadviseur Dore Alkema nemen Cees van Opijnen (coördinator applicatiebeheer en adviseur bedrijfsvoering van Aafje) en Marnix Dekker (Business Development manager bij Dynatos)  deelnemers mee in hun ervaring met RPA in de VVT. 

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op dinsdag 11 mei van 15.30 tot 16.30. Meld je hieronder gelijk aan! Je kunt het webinar ook op een later moment terugkijken. De opname wordt op de Academie beschikbaar gesteld.