Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Robotic Process Automation (RPA) in de VVT

Georganiseerd door:

ActiZ

Digitalisering in de zorg vindt op veel vlakken plaats. ActiZ faciliteert haar leden door innovatieve IT voorbeelden bij VVT instellingen te delen. In dit webinar aandacht voor RPA.

RPA staat voor Robotic Process Automation. Het gaat hierbij niet om een echte fysieke robot, maar over een techniek die gebruikt wordt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, met behulp van zogenaamde 'software-robots'. De software robots worden ingezet om handmatige repeterende processen na te bootsen. RPA automatiseert repetitieve processen en werkzaamheden, zoals administratieve werkzaamheden en IT-support werkzaamheden.

RPA leent zich voor verschillende processen en kan handmatige repeterende werkzaamheden uit handen nemen. Dit leidt tot meer efficiëntie, tijdswinst en lagere kosten.. Maar hoe doe je dat, voor welke processen kan dat onder andere, en hoe ziet dat eruit?

VVT organisatie Aafje werkt met RPA en vertelt in dit webinar over hun ervaringen en hoe zij RPA toepassen. Het bureau dat hen hierbij heeft geholpen, vertelt hoe zij de voorbereiding en implementatie hebben aangevlogen.

Onder leiding van ActiZ host Dore Alkema nemen Cees van Opijnen, Coördinator  Applicatiebeheer / Adviseur Bedrijfsvoering van Aafje, en Marnix Dekker, Business Development Manager bij Dynatos, u mee in dit voorbeeld van RPA in de VVT.

Opzet: het gaat hier om een webinar. U kunt deelnemen via Teams en het webinar volgen. U kunt vragen stellen via de chatfunctie aan de sprekers.