VVT-Informatisering

Overzicht hulpmiddelen bij uitvoering bezoekregeling

ActiZ heeft een opsomming gemaakt van hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden bij de uitvoering van de bezoekregeling in verpleeghuizen. Er is geen onderzoek gedaan naar de veiligheid en toepasbaarheid van deze hulpmiddelen. De opsomming is tot stand gekomen op basis van signalen vanuit leden en leveranciers. Het is aan organisaties zelf om afwegingen te maken wat betreft de veiligheid en toepasbaarheid.

Oplossingen voor zorgorganisaties:

DigiReceptie
DigiReceptie Bezoekersplanning en -registratie voor Verzorgingshuizen

Bezoekerscheck: Check op Corona
Met behulp van een vragenlijst krijgen bezoekers een rood of groen scherm met passende advies voor bezoek.

Bezoekersmodule van Motivo
Met deze module kunt u tijdsloten vrijgeven voor bezoek op afdelingsniveau. U geeft tijdsloten vrij, familie kan zich inschrijven en elke dag ontvangt de afdeling een overzicht van het bezoek. In samenspraak gebouwd met onder meer Zorggroep Solis, Attent zorg en behandeling.

GuestManager
GuestManager ontzorgt organisaties door de bezoekersstroom te reguleren en informeren, allemaal binnen regels van zowel de AVG als de geldende COVID-19 maatregelen. Klik hier voor gebruik in de praktijk.

Healthy-Kiosk
De Hi-Secure Healthykiosk is ontworpen als checkpoint voor bezoekers en medewerkers die een gebouw binnenkomen om te controleren of patiënten en bezoekers (ongemerkt) een verhoogde lichaamstemperatuur hebben

TOPdesk module bezoekersregistratie
Bezoekersregistratie binnen TOPDesk

Overzicht algemene oplossingen, ook inzetbaar bij zorgorganisaties:

Calendly
Calendly ondersteun bij het plannen van afspraken

Microsoft Bookings
Met Microsoft Bookings kun je bezoekersafspraken plannen en beheren.

Reflex Visitor
Reflex Visitor ondersteunt bij digitale bezoekersregistratie

Mocht u nog oplossingen weten die wij niet hebben opgenomen, dan horen wij het graag. Voorbeelddocumenten met bijvoorbeeld handleidingen willen wij indien beschikbaar ook hier kunnen delen.

 

Lees meer over digitaal werken en corona

Lees meer over de bezoekregeling

Joost