VVT-Kwaliteit

Kennisplein Zorg voor Beter

zorg voor beter

Er is veel informatie beschikbaar over ouderenzorg. Op het Kennisplein Zorgvoorbeter.nl is deze kennis gebundeld, met betrouwbare en actuele informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de ouderenzorg en zorg aan chronisch zieken te verbeteren.

Er zijn 24 thema’s te vinden. Voor elk thema is de kennis uitgesplitst voor de praktijk, voor de opleiders en voor de organisatie. In de werkplaatsen wordt nieuwe kennis ontwikkeld.

Waarom Zorg voor Beter raadplegen? 

 

ActiZ is één van de initiatiefnemers van het Kennisplein Zorg voor Beter, omdat de branche wil werken aan goede kwaliteit van zorg, met medewerkers die vakbekwaam zijn. Aan die ambitie draagt het Kennisplein Zorg voor Beter bij.

 

Bekijk de online videotheek: www.zorgvoorbeter.nl/videotheek Meer dan 200 video’s op het gebied van zorg en welzijn. Ook handig voor onderwijsdoeleinden.

 

Abonneer je op de gratis nieuwsbrief

Abonneer je gratis op de Onderwijs-alert!

Wil je het Kennisplein promoten? Gebruik dan de Promotietips het Kennisplein.

 

Infographic: Zorg voor Beter in beeld
Steeds meer zorgmedewerkers gebruiken de informatie op Zorg voor Beter. Nu zijn het er ongeveer 120.000 per maand. Wie zijn deze bezoekers? Welke informatie gebruiken ze het meest? En wat doen ze met deze informatie? Bekijk wat populair is en laat je inspireren door deze infographic.
Download de infographic

  

Kijk voor alle informatie op www.zorgvoorbeter.nl.

1-DSC_0227