nieuws

23 juli 2019Informatisering, VVT Nieuws

Succesvol opschalen van technologie in de wijk

Hoe kunnen succesvolle technologische innovaties opgeschaald worden in de thuiszorg zodat dit, met de juiste drijfveren bij medewerkers, is ingebed in de werkprocessen? Deze onderzoeksvraag staat centraal in een onderzoek van Myrthe Frederiks in opdracht van ActiZ.

Het ontwikkelen van een visie en deze breed uitdragen, luidt het advies aan zorgorganisaties. Verder moeten medewerkers in ieder opzicht worden gefaciliteerd rondom het inzetten van de toepassing. Effectieve ondersteuning is gericht op het verbeteren van de motivatie, de capaciteit en de gelegenheid van medewerkers en cliënten om met de nieuwe toepassing te gaan werken.

Lees meer

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0443

Laatste nieuws