Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Ontwikkelingen in de kwaliteitskaders wijkverpleging en verpleeghuiszorg

Georganiseerd door:

ActiZ

Op donderdag 4 februari van 11.00 – 12.00 uur, organiseert ActiZ een Webinar over de ontwikkelingen in de kwaliteitskaders wijkverpleging en verpleeghuiszorg. We staan stil bij de PREM Wijkverpleging en de actualisatie van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Verder informeren we u over de ontwikkelingen over kwaliteit rondom de geriatrische revalidatiezorg en de ambitie om te komen tot een integraal kwaliteitskader.

Nu al vragen of suggesties?
Heeft u voorafgaande aan het Webinar een vraag over dit onderwerp of een suggestie, stel deze dan in het aanmeldformulier.

Wel interesse maar geen tijd?
Het Webinar nemen we op en stellen we via onze communicatiekanalen weer beschikbaar. U kunt het Webinar en de meest gestelde vragen dan later, op een voor u geschikt moment, terugkijken.

Achtergrond
Het kwaliteitskader wijkverpleging is volop in ontwikkeling, bijvoorbeeld omtrent de PREM Wijkverpleging en nieuwe indicatoren op de thema’s belastbaarheid mantelzorg en kwaliteit van leven. Daarnaast is op dit moment het kwaliteitskader verpleeghuiszorg geactualiseerd. We delen met u de actualisatie. Daarnaast heeft ActiZ de ambitie om te komen tot een integraal kwaliteitskader voor de ouderenzorg.