21 juli 2020Informatisering, VVT Nieuws

Webinar: Talent van medewerkers inzetten voor digitalisering

Wat kunnen i-nurses, digicoaches en innovatie-ambassadeurs betekenen voor de innovatie in zorgorganisaties? Deze vraag beantwoordt Suzanne Verheijden tijdens een webinar op donderdag 3 september van 10-11 uur. Het webinar wordt georganiseerd door de coalitie Digivaardig in de zorg (ECP | Platform voor de InformatieSamenleving) en ActiZ.

Zorgmedewerkers leren het meeste van elkaar, van mensen die hun wereld begrijpen en die makkelijk te benaderen zijn. De inzet van peer-to-peer leren is een heel effectieve manier om in een zorgorganisatie digitale innovatie te versnellen en te vergemakkelijken.

Als  zorgorganisatie kun je medewerkers verschillende rollen geven bij het ondersteunen van collega’s bij digitalisering en innovatie. Voorbeelden van rollen zijn: digicoach, I-nurse, Innovatie-ambassadeur, ECD-trainer.

Antwoord op vragen

Welke rollen zijn er precies en waarin verschillen ze van elkaar? Hoe organiseer je als zorgorganisatie peer-to-peer leren op het gebied van innovatie en digitalisering? Wat is daarvoor nodig?

Deze vragen beantwoordt Suzanne Verheijden tijdens dit webinar op donderdag 3 september van 10-11 uur. Het webinar wordt georganiseerd door de coalitie Digivaardig in de zorg (ECP | Platform voor de InformatieSamenleving) en ActiZ.

Voor wie?

De online bijeenkomst is geschikt voor iedereen die innovatie in zijn organisatie wil aanjagen met de inzet van eigen medewerkers, bijvoorbeeld voor HR-adviseurs, informatiemanagers, innovatiemanagers.

Aanmelden

Datum: 3 september
Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Deelname aan dit webinar is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden

Meer info over digitalisering in de zorg vindt u hier.

Laatste nieuws