24 juni 2020VVT Nieuws

Supporthelpdesk ouderengeneeskunde blijft hele jaar beschikbaar

Verenso en ActiZ zijn blij dat de Supporthelpdesk ouderengeneeskunde het hele jaar in alle regio’s beschikbaar blijft voor Specialisten Ouderengeneeskunde. Het inschakelen van de helpdesk zorgt tijdens de zomerperiode voor voldoende rust en meer veerkracht, waardoor Specialisten Ouderengeneeskunde beter toegerust zijn voor een eventuele tweede coronapiek later dit jaar. 

24/7 bereikbaar

De helpdesk is 24/7 bereikbaar om tijdelijk de telefonische achterwacht over te laten nemen of voor mentale ondersteuning. De helpdesk staat via 085 808 69 00 altijd klaar, hoeft niet vooraf ingepland te worden en de service is gratis. De helpdesk kan bijvoorbeeld ’s nachts als eerste worden gebeld zodat de dienstdoend arts kan uitrusten. De dienstdoend arts wordt pas gebeld als er uitgereden moet worden of als de voorwacht denkt dat toch beter met de eigen achterwacht overlegd kan worden. 

Voor nadere informatie zie hier

Voor vragen bel met 085 808 69 00.

De supportheldesk helpt echt!

Lees hier het interview met Chantal van Keulen, manager behandel- en kenniscentrum regio Oss bij BrabantZorg, over hoe zij de inzet van de helpdesk heeft ervaren.

Specialist ouderengeneeskunde Amnon Weinberg roept in zijn vlog specialisten ouderegeneeskunde op om gebruik te maken van de supporthelpdesk.

https://vimeo.com/440014206

 

 

Karin de Poorter

Laatste nieuws