11 februari 2020Informatisering, VVT Nieuws

Start inschrijven Kijk Op Mijn Medewerkers 2020 en informatiebijeenkomsten

Heeft u plannen om in najaar 2020 deel te nemen aan de Kijk Op Mijn Medewerkers (Voorheen MedewerkerMonitor) meld u dan nu alvast aan.

Door deelname aan  de Kijk Op Mijn Medewerkers krijgt u meer dan alleen inzicht in de tevredenheid van uw medewerkers. Wij bieden ook een afsluitende bijeenkomst waarin de resultaten van de sector toegelicht worden en waarin u ook in groepjes met andere ActiZ-leden aan de slag gaat met vervolgstappen voor uw eigen organisatie. U krijgt dan materiaal en handvatten mee waarmee de teams in uw organisatie ook zelf aan de slag kunnen. Na inschrijving voor de Kijk Op Mijn Medewerker ontvangt u t.z.t. ook een uitnodiging voor deze afsluitende bijeenkomst.

Inschrijven voor 25 september

Inschrijven voor de Kijk Op Mijn Medewerkers najaar 2020 kan vanaf nu via deze link (hiervoor dient u wel eerst ingelogd te zijn op actiz.nl). De inschrijfperiode sluit op 25 september. Tussen 6 oktober en 22 november kunnen de vragenlijsten ingevuld worden. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u t.z.t. meer informatie over het proces en de afronding van inschrijving.

Informatiebijeenkomsten Kijk Op Mijn Medewerkers

Ter ondersteuning van de inschrijving voor de Kijk op Mijn Medewerkers wordt er op 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur en 30 juni van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd bij ActiZ. Tijdens deze bijeenkomsten worden de processtappen doorgenomen en wordt uitleg gegeven over de portal en de Online Rapportages op Kijkopdata. ActiZ adviseert gebruik te maken van deze ondersteuning om goed geïnformeerd te zijn over alle mogelijkheden, zoals het indelen van de organisatorische eenheden en de verspreiding van de vragenlijsten. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten kan via onderstaande links:

Informatiebijeenkomst 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur bij ActiZ in Utrecht

Informatiebijeenkomst 30 juni van 14.00 tot 16.00 uur bij ActiZ in Utrecht

Via de helpdesk  is het verder mogelijk om direct een vraag in te dienen voor het uitzetten van de Kijk Op Mijn Medewerkers. U kunt uw vraag ook mailen naar help-kod@actiz.nl.

Karin de Poorter

Laatste nieuws