17 december 2019Informatisering, VVT Nieuws

27 januari 2020: Workshop leren op de werkplek van een collega

Tijdens de openingsmanifestatie van de E-health week 2020 is er op 27 januari rond 11 uur een workshop waarin kennis kan worden gemaakt met de verschillende rollen die digitale ambassadeurs kunnen vervullen op een werkplek. Een interessante workshop voor bestuurders en managers die op zoek zijn naar vormen om hun medewerkers meer digitaal vaardig te maken. ActiZ heeft meegewerkt aan deze workshop.

Digitale ambassadeurs op de werkplek

Hoe neem je medewerkers mee naar de digitale toekomst? Hoe komen ze aan de benodigde vaardigheden voor hun functie nu en in de toekomst? Voor applicaties, zorgtechnologie, social media? Hoe creëer je een cultuur van verandering op de werkvloer? Medewerkers zelf weten het wel. Leren op de werkplek van een collega die er meer verstand van heeft dan zij. Suzanne Verheijden, strategisch Innovatie-adviseur en Programmamanager Digitale Vaardigheden Utrechtzorg en ECP, Buro StrakZ, neemt u mee in de landelijke succesverhalen van organisaties die ambassadeurs inzetten op de werkplek. Van digicoach tot ambassadeur zorgtechnologie, van innovatiebegeleider tot i-nurse. Waarom werkt dit wel? Hoe pak je het aan? Kom kennis delen tijdens deze sessie en laat de digitale zorg landen.  

Meerdere workshops: 5 categorieën:

  • Begin met het ‘waarom’, Waarom wil je transformeren? Hoe kan je een patiëntreis maken die je hierbij helpt? Je gaat er ook meteen mee aan de slag.
  • Investeren in mensen. Welke veranderen – en digitale vaardigheden, cultuur en houding zijn nodig voor anders werken in de zorg? Je krijgt concrete tools en ervaart zelf waar je staat.
  • Herontwerp van zorgproces: hoe organiseer je de zorg zodat technologie een onderdeel wordt?
  • Samenwerken in netwerken: hoe bouw en onderhoud je een zorg netwerk? Je krijgt praktische tips om meteen aan de slag te gaan.
  • Hoe bouw je een businesscase: hoe krijg je financiers mee? We helpen je verder.

Binnenkort volgt meer informatie over de workshops en ook de rest van het programma. Dat staat nu nog globaal op de site https://www.icthealth.nl/. ook kunt u zich binnenkort inschrijven voor de workshops.

Ticket reserveren

Een ticket reserveren voor de openingsmanifestatie kan al via deze link.

1-DSC_0443

Laatste nieuws