Zorgtechniek-informatisering
28 november 2019Informatisering, VVT Nieuws

Organiseer een activiteit tijdens de e-healthweek!

De landelijke e-healthweek die jaarlijks plaatsvindt heeft als doel om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact te brengen en hen de mogelijkheden ervan te laten ervaren.  De volgende e-healthweek is van 27 jan t/m 1 feb 2020.

Tijdens de e-healthweek openen zorgpartners, onderwijsinstellingen en ontwikkelaars uit heel Nederland weer een week lang hun deuren, zodat iedereen zelf de mogelijkheden van e-health kan ontdekken. Organisaties laten zien wat e-health is en hoe het wordt toegepast en bespreken hoe belemmeringen worden overwonnen. Tevens hoe de zorgorganisatie aan het werk is om met e-health de cliënt en de zorgmedewerker te faciliteren.

Meedoen?

Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn van harte uitgenodigd zich als partner aan te melden: (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Dat kan via verschillende activiteiten: van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops, alles is mogelijk tijdens de e-healthweek.

 

Aanmelden kan via http://www.ehealthweek.net/

 

Lees het verslag van de e-healthweek 2019 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0443

Laatste nieuws