26 november 2019Informatisering, VVT Nieuws

Nieuw aanbod van Woonz.nl

Sinds november heeft Woonz.nl een nieuwe ondersteunende dienst voor senioren en hun naasten: de Woonz-adviseur. Senioren en mantelzorgers met vragen over zorg en wonen krijgen met hulp van de Woonz-adviseur inzicht in de mogelijkheden en een persoonlijk advies dooreen gediplomeerd en geregistreerd cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar.

De Woonz-adviseur biedt onafhankelijk advies. Dat betekent dat haar advies niet gebonden is aan het aanbod van gemeentes, zorginstellingen, zorgverzekeraars of het aanbod op Woonz.nl. Zij kijkt naar de best mogelijke optie, ongeacht waar of door wie aangeboden. Daarbij wordt er gekeken naar alle mogelijkheden vanuit de verschillende zorgwetten en voorzieningen om de best passende optie te vinden.

Online advies

Voor een persoonlijk advies hoeven mensen de deur niet meer uit. Via een online beveiligde beeldbelafspraak wordt er gesproken met de Woonz-adviseur. Kinderen en andere naasten kunnen ook eenvoudig deelnemen aan het gesprek vanuit hun eigen huis.

Persoonlijk stappenplan

Na het adviesgesprek ontvangt de aanvrager een persoonlijk rapport met stappenplan. Met het stappenplan kan de aanvrager met of zonder hulp van mantelzorgers de beste zorg organiseren of de juiste ondersteuning aanvragen. Indien gewenst kan de Woonz-adviseur ondersteunings- en regeltaken overnemen.

Kosten

Het adviesgesprek kost € 49,95. Cliënten met een aanvullende verzekering kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar.  

Meer informatie over de Woonz-adviseur vindt u op woonz.nl.  

Cliëntkeuzeinformatie

Woonz.nl is één van de drie keuzesites-partners van ActiZ. Woonz.nl maakt de keuzemogelijkheden voor wonen en zorg transparant. Bij deelname aan Woonz.nl als ActiZ-lid worden de gegevens vanuit de VVT database doorgeleverd. Meer informatie vindt u op actiz.nl.

Voor contact met Woonz.nl kunt u Marit Verdult (relatiemanager) op 06 39 00 70 40 of via m.verdult@woonz.nl.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Harold Beumer

Laatste nieuws