nieuws

29 oktober 2019VVT Nieuws

Verpleegkundige (vervolg)opleidingen ook voor de VVT

Het College Zorg Opleidingen (CZO) verzorgt de verpleegkundige (vervolg)opleidingen in Nederland. Van oudsher zijn deze opleidingen opgericht voor de ziekenhuizen, maar deze worden nu steeds relevanter voor de VVT. Denk bijvoorbeeld aan de kindverpleegkundige en de oncologieverpleegkundige. Deze opleidingen worden momenteel opnieuw ingericht.

De inhoud wordt meer flexibel en werkplekgericht neergezet. Ook wordt opnieuw gekeken naar de toegankelijkheid en de organisatie van de opleidingen. Ze moeten bijvoorbeeld beter toegankelijk worden voor de VVT omdat in de ketenzorg meer gespecialiseerde of medische zorg in de thuissituatie wordt gegeven. Lees hier het voorbeeld van Laura die bij Marente wijk- en oncologieverpleegkundige is.

Bent u ook geïnteresseerd of heeft u al te maken met deze opleidingen? Kijk dan hoe gewerkt wordt aan het verbeteren van de inhoud en organisatie van deze opleidingen.  Wilt u input geven vanuit de VVT? Zowel voor de inhoud als voor het neerzetten van de organisatie en toegankelijkheid zijn we op zoek naar mensen die vanuit de VVT willen meedenken. U kunt dit aangeven bij Margriet Snellen: m.snellen@actiz.nl

Wilt u meer weten: https://www.czoflexlevel.nl

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0963

Margriet Snellen

Laatste nieuws