nieuws

10 april 2019Ondernemerschap, VVT Nieuws, Zorg

Informatiebijeenkomst Spiegelinformatie wijkverpleging op 16 april

Wilt u meer informatie over de Spiegelinformatie wijkverpleging? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 16 april van 10.00 tot 12.30 uur bij ActiZ in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt toegelicht welke gegevens wij van u verwachten en hoe het aanleverproces verloopt.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst

Nieuw dit jaar in de benchmark

Met behulp van input van leden hebben we de Spiegelinformatie wijkverpleging uitgebreid. Dit jaar vragen we niet alleen de productiegegevens over 2018 uit, maar ook de gecontracteerde tarieven voor 2019. Daarmee hopen we de benchmark nog actueler en relevanter te maken. Verder vragen wij dit jaar ook gegevens uit over uw personeelsmix, uw doelmatigheidsklasse bij de grootste zorgverzekeraars en ook uw gemiddelde verzuimcijfer. Daarmee kunnen wij nog meer inzichten bieden.

U kunt uw organisatie tot en met 26 april aanmelden voor deelname aan deze benchmark via https://actizbz.nl.

De kracht van deze module ligt in het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe meer data we kunnen verzamelen. We hopen dan ook op een grote deelname.

Meer informatie

Zie ook ons eerdere nieuwsbericht over inschrijving voor de benchmark Spiegelinformatie wijkverpleging.

Voor meer inhoudelijke informatie over de Spiegelinformatie wijkverpleging kunt u contact opnemen met benchmark@actiz.nl.

Voor vragen over het inloggen of aanmelden via https://actizbz.nl kunt u contact opnemen met helpdesk@actizbz.nl.

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Harold Beumer

Laatste nieuws