nieuws

05 februari 2019VVT Nieuws

Ontwikkelsubsidie Lokale netwerken ouderenzorg

Het ZonMw programma Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO) bestaat uit verschillende onderdelen. Een van die onderdelen is het professionaliseren en verder ontwikkelen van lokale netwerken voor ouderenzorg en -ondersteuning. Eind januari start een subsidieoproep voor een ontwikkelsubsidie voor lokale netwerken die samenhangende ouderenzorg bieden (Fase-1).

Met deze subsidie kunnen netwerken van (zorg)professionals die ondersteuning en zorg bieden aan thuiswonende ouderen (van 75 jaar en ouder) een (organisatie)deskundige inhuren. Deze deskundige helpt hen om hun netwerk verder te ontwikkelen en te verstevigen.

Aanvragen tot maart 2019

Fase-1 biedt een ontwikkelsubsidie met een looptijd van 4 maanden. Het maximale budget per project is € 17.500. Aanvragen voor de eerste ronde kunnen worden ingediend van januari tot maart 2019. De tweede ronde wordt later in 2019 verwacht.

Informatie subsidieregeling

Wilt u met uw netwerk eerst het proces organiseren en vervolgens inhoudelijke onderwerpen verder uitwerken en het proces en de werkwijzen hierop aanpassen? Ga dan naar de site van ZonMw voor algemene informatie over de subsidieregeling en de 3 subsidie-fasen of voor meer algemene informatie over het ZonMw programma LZO.

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0407-001

Laatste nieuws