nieuws

29 oktober 2018Ondernemerschap, VVT Nieuws

Schrapsessie Regeldruk: minder regels, meer tijd voor zorg

Administratieve lasten zorgen voor frustraties in de zorg. Daar gaan we wat aan doen tijdens de Schrapsessie Regeldruk. Samen met uw collega’s gaat u aan de slag om de regeldruk binnen uw organisatie in kaart te brengen en terug te dringen. Ook landelijke partijen slaan de handen ineen om te werken aan minder regels en meer tijd voor zorg. Doe mee en meld u aan voor de Schrapsessie op 27 november 2018!

Voor wie

Team van 5-8 medewerkers uit de verpleeghuiszorg. Een team bestaat bij voorkeur uit een afvaardiging van zorgmedewerkers, bestuur of management en kwaliteit-/beleidsmedewerkers.

Waar

Utrecht, precieze locatie volgt.

Kosten

Gratis.

Geef je op! 

De bijeenkomst is vol, maar u kunt zich via de link wel aanmelden voor de wachtlijst

Aanmelden

Meer tijd voor zorg

Tijdens de schrap- en verbetersessie krijgt u inzicht in de regeldruk binnen uw organisatie. Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen tools mee om samen te bepalen welke regels u kunt afschaffen of juist efficiënter kunt inrichten. Laat u inspireren door goede voorbeelden en ideeën van andere zorgorganisaties en leer van elkaars ervaring. 

Programma Ontregel de Zorg

De schrapsessie wordt georganiseerd door ActiZ, CNV, FNV, FBZ, NU’91 en Zorgthuisnl, in samenwerking met het ministerie van VWS en Vilans. De schrapsessie draagt bij aan het programma Ontregel de Zorg. In 2019 worden er nog 14 bijeenkomsten georganiseerd rondom het verminderen van regeldruk. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Klik hier voor het programma

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0162-002

Johanneke van Woerden

Laatste nieuws