nieuws

22 oktober 2018VVT Nieuws, Werkgeverschap

App jij ‘m weer? Download de bijgewerkte CAO VVT-app

In 2017 lanceerden wij de CAO VVT-app, waarmee zorgmedewerkers de CAO VVT makkelijk op hun telefoon of tablet kunnen bekijken en doorzoeken. Vanwege de nieuw afgesloten CAO VVT 2018-2019 is de app nu bijgewerkt met de nieuwe arbeidsvoorwaarden. Gebruikers die de app al hebben geïnstalleerd, krijgen vanzelf een melding van de update.

Met de CAO VVT-app dragen ActiZ en de andere cao-partijen bij aan heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan ruim 380.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de CAO is in de app opgenomen in een handige indeling per hoofdstuk. Daardoor is de tekst makkelijk op thema doorzoekbaar. Verder bevat de CAO VVT-app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp, links naar diverse relevante partijen en informatie over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid en de kanteling werktijden.

Download de CAO VVT-app

De CAO VVT-app is beschikbaar voor Android en iPhone. Bezoek met uw mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de App Store om de app te downloaden. Na de installatie kunt u de app direct gebruiken.

Om zorgmedewerkers te attenderen op deze app, is er een set communicatiemiddelen te downloaden via www.actiz.nl/caoapp. Deze bestaat onder andere uit een aantal banners voor het intranet en een printbare poster om op het prikbord te hangen.

Meer weten:

Bezoek www.actiz.nl/caoapp of neem contact op met Annemarie Velt a.velt@actiz.nl

banners_actiz_CAO_2018_1000x500

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0872

Annemarie Velt

Laatste nieuws