nieuws

19 september 2018Kwaliteit, VVT Nieuws, Wonen

Tijdelijke vacature Ketenbureau i-Sociaal Domein

De Stuurgroep i-Sociaal Domein zoekt medewerkers voor het Ketenbureau i-Sociaal Domein die door zorgaanbieders, gedetacheerd worden voor een bepaalde periode. Met de detachering van medewerkers van zorgaanbieders beoogt de Stuurgroep te borgen dat de praktijkervaring van de kant van zorgaanbieders in het Ketenbureau goed vertegenwoordigd is.

Twee Functies:

Het Ketenbureau i-Sociaal Domein voert activiteiten uit die bijdragen aan de doelstelling van de Stuurgroep i-Sociaal Domein: het gezamenlijk beperken van administratieve lasten voor Wmo en Jeugdhulp voor gemeenten en aanbieders.

Het Ketenbureau zoekt invulling van de volgende functies:

  • Implementatieadviseur i-Sociaal Domein: minimaal 24 uur per week, maximaal 32 uur per week.
  • Senior en medior regie en productontwikkelaar i-Sociaal Domein: minimaal 32 uur per week.

In totaal wordt 3,5 fte gevraagd voor deze functies. Deze detacheringsconstructie is ook een financiële bijdrage van de brancheorganisaties van zorgaanbieders aan de begroting van het Ketenbureau.

Detachering

De inzet is op basis van detachering en met terugkeergarantie naar de eigen organisatie. De werknemer blijft gedurende de detachering formeel in dienst bij de oorspronkelijke werkgever, de zorgaanbieder. De huidige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de medewerker blijven geldig. De detacheringsperiode is 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Selectieprocedure

De selectie vindt plaats op basis van geschiktheid voor de functies. Het Kernteam Ketenbureau en de kwartiermaker i-Sociaal Domein selecteren kandidaten op basis van geschiktheid door sollicitatiegesprekken te voeren.

Selectieperiode

De uitvraag vindt plaats vanaf 17 september tot en met 28 september. In de laatste week van september en eerste week van oktober vinden de gesprekken plaats. Begin oktober wordt een keuze gemaakt en de beoogde startdatum van de medewerkers is half oktober.

Complementaire teamsamenstelling

Hier vindt u voor beide functies profielen. Ook geïnteresseerden die niet volledig voldoen aan de eisen in het profiel nodigen wij uit te solliciteren. Omdat we voor het team verschillende medewerkers zoeken, kijken wij ook naar complementaire vaardigheden, expertise en ervaring.

Vragen

Vragen over de functies kunt u stellen aan:

Vragen over het Ketenbureau i-Sociaal Domein en de Stuurgroep i-Sociaal Domein kunt u stellen aan: Eric ten Hulsen (eric.tenhulsen@i-sociaaldomein.nl).

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0927-001

Laatste nieuws