nieuws

03 september 2018Ondernemerschap, VVT Nieuws

Regiobijeenkomsten iWMO en iJeugdwet: Vermijdbare administratieve lasten beperken

Het Ketenbureau i-Sociaal Domein en Zorginstituut Nederland organiseren dit najaar zeven regiobijeenkomsten over het verminderen van administratieve lasten voor gemeenten en aanbieders met de informatiestandaarden voor de Wmo en de Jeugdwet.

Tijdens de bijeenkomsten krijgt u informatie over de release van iWmo en iJw in 2019 en de impact ervan op de administratieve processen bij zorgaanbieders en gemeenten. Daarnaast licht het Ketenbureau i-Sociaal Domein toe welke onderwerpen de komende periode prioriteit hebben om er voor te zorgen dat vermijdbare administratieve lasten beperkt kunnen worden.

Voor wie

Doelgroepen zijn medewerkers van gemeenten en aanbieders die betrokken zijn bij de in- of verkoop van zorg, het contractbeheer, de zorgadministratie, het informatiemanagement en/of de financiële verantwoording.

Programma

In de ochtend licht het Zorginstituut de nieuwe releases 2.3 toe die per 1 april 2019 van kracht wordt.

In het middagprogramma gaat het Ketenbureau i-Sociaal Domein met deelnemers in gesprek over de onderwerpen uit de Werkagenda 2018 – 2019: onder andere over het maken van inrichtingsafspraken omtrent het gebruik van de standaarden en voorzieningen tussen gemeenten en aanbieders.

Meer informatie over locaties, data en aanmelding

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws