nieuws

12 september 2018VVT Nieuws

Doe mee met de MedewerkerMonitor najaar 2018 van de ActiZ Benchmark Zorg!

Dit najaar is er weer een nieuwe ronde van de MedewerkerMonitor. Denkt u erover om mee te doen aan de MedewerkerMonitor najaar 2018? Begin dan snel met de inschrijving: De inschrijfperiode sluit op 5 oktober. Inschrijven voor de MedewerkerMonitor kan via de inschrijfknop onder “Medewerkers” op www.actizbz.nl

Verspreiding 

Afhankelijk van uw keuze voor verspreiding van de vragenlijsten (zelf of door Deloitte) ontvangt de contactpersoon de benodigde informatie of ontvangen uw medewerkers direct de inlogcode voor de vragenlijst. Dit gebeurt op 16 en 17 oktober. Medewerkers hebben vervolgens tot 2 december de tijd om de vragenlijst in te vullen. 

Ondersteuning  

Meer informatie en ondersteunend materiaal, zoals een handleiding voor inschrijving en eventueel een kostenoverzicht, is te vinden op de helpdesk van www.actizbz.nl. Daar vindt u ook communicatiemateriaal, zoals een flyer of tips & tricks, om de response van medewerkers te verhogen. Hier is ook de presentatie van de informatiebijeenkomst te vinden, met veel relevante informatie over de inschrijving en uitvoering van de MedewerkerMonitor. 

Via deze helpdesk is het verder mogelijk om direct een vraag in te dienen voor het uitzetten van de MedewerkerMonitor. U kunt uw vraag ook mailen naar helpdesk@actizbz.nl. Voor vragen over de gehele benchmark kunt u terecht via benchmark@actiz.nl

Daarnaast is de helpdesk telefonisch bereikbaar tijdens de laatste twee weken van de inschrijving: 24 september tot 5 oktober. De helpdesk is te bereiken op het nummer 085 – 888 99 51, van 9.00 u-12.00 u en 13.00 u-16.00 u.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Karin de Poorter

Laatste nieuws