nieuws

22 augustus 2018VVT Nieuws

Pop-up Museum in uw zorgcentrum of verpleeghuis?!

In de maand oktober zal voor de vierde keer op rij het Pop-up Museum SMAAK -Senioren Met Anderen Actief in Kunst- zich vestigen in een woonzorgcentrum/verpleeghuis. Na drie startjaren in het Sint Pieters en Bloklands Gasthuis in de Amersfoortse Binnenstad popt het museum dit jaar op in Verpleeghuis Vreugdehof van Amstelring te Amsterdam.

Om nog meer Nederlandse ouderen te kunnen laten genieten van een museumbezoek in eigen huis en van de optredens en workshops die in de museummaand georganiseerd worden, organisereert Stichting SMAAK -in samenwerking met Amstelring– een informatiebijeenkomst speciaal voor bestuurders, beleidsadviseurs en managers in de ouderenzorg.

Wij nodigen u graag hiervoor uit. Reserveert u alvast de maandagmiddag 15 oktober 2018 voor deze bijeenkomst met aansluitend een bezoek aan het pop-up museum in Amsterdam.

In september informeren wij u nader over het programma, de sprekers en locatie. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, aanmelding (t.z.t. via de website van SMAAK) is verplicht.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0356

Pascale van den Hoven

Laatste nieuws