nieuws

31 juli 2018VVT Nieuws

Marktontmoeting Grip op zorgvraag, personele inzet en budget

Save the date: 1 oktober 2018

Hoe onderbouwt u de inzet van de extra financiële middelen voor de verpleeghuiszorg? Hoe sluit uw personele bezetting aan op de zorgvraag van uw bewoners? Hoe verantwoordt u uw keuzes? Welke tools en instrumenten helpen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de ActiZ Marktontmoeting op 1 oktober 2018 van 13.00 – 16.30 uur in Utrecht.

De ontmoeting is interessant voor bestuurders, controllers, zorg- en HR-managers in de verpleeghuiszorg. De bijeenkomst is een herhaling van de marktontmoeting op 27 juni 2018.

Achtergrond

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vraagt van zorgorganisaties dat zij onderbouwen hoe de bezetting op hun locaties aansluit bij de zorgvraag van de bewoners. Daarbij is het belangrijk dat zij laten zien dat de extra middelen worden ingezet voor een betere personele bezetting. Naar verwachting zullen de keuzes die hierbij gemaakt worden de komende jaren nadrukkelijk onderwerp van gesprek zijn met cliëntenraden, medewerkers, zorgkantoren en de inspectie.

Tijdens de marktontmoeting kunt u kennis maken met instrumenten van verschillende adviesbureaus en deskundigen. Deze instrumenten maken inzichtelijk wat de gewenste personele inzet is en hoe deze zich verhoudt tot de zzp-opbrengsten en de extra middelen. De instrumenten helpen u bovendien om hierover de dialoog te voeren binnen uw organisatie en met externe stakeholders.

Nadere informatie en aanmelden

In september zullen wij het programma en de deelnemende bureaus en deskundigen bekend maken. Dan kunt u zich ook aanmelden.

Voor nu: reserveer de datum alvast in uw agenda. Graag tot ziens op 1 oktober!

  • datum: maandag 1 oktober 2018
  • tijd: 13.00 – 16.30 uur
  • locatie: ActiZ, Oudlaan 4 te Utrecht

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0862

Laatste nieuws