nieuws

07 juni 2018VVT Nieuws

Kom naar de informatiebijeenkomst MedewerkerMonitor najaar 2018 van de ActiZ Benchmark Zorg!

Dit najaar is er weer een nieuwe ronde van de MedewerkerMonitor. Denkt u erover om mee te doen aan de MedewerkerMonitor najaar 2018, laat u zich dan informeren op 3 juli en 30 augustus.

De inschrijving voor de MedewerkerMonitor najaar 2018 kan vanaf 7 juni. De inschrijfperiode sluit op 5 oktober. Inschrijven voor de MedewerkerMonitor kan via de inschrijfknop onder “Medewerkers” op www.actizbz.nl.

Informatiebijeenkomst

Ter ondersteuning van de inschrijving voor de MedewerkerMonitor najaar 2018 wordt er op 3 juli van 10.00 tot 12.00 uur en op 30 augustus a.s. van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd bij ActiZ. Tijdens deze bijeenkomst worden de processtappen doorgenomen en wordt uitleg gegeven over de portal en de Online Rapportage Omgeving. ActiZ adviseert gebruik te maken van deze ondersteuning om goed geïnformeerd te zijn over alle mogelijkheden, zoals het indelen van de organisatorische eenheden en de verspreiding van de vragenlijsten.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 3 juli 2018.

En hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 30 augustus 2018.

Verspreiding

Afhankelijk van uw keuze voor verspreiding van de vragenlijsten (zelf of door Deloitte) ontvangt de contactpersoon de benodigde informatie of ontvangen uw medewerkers direct de inlogcode voor de vragenlijst. Dit gebeurt op 16 oktober. Medewerkers hebben vervolgens tot 2 december de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Ondersteuning

Meer informatie en ondersteunend materiaal, zoals een handleiding voor inschrijving en eventueel een kostenoverzicht, is te vinden op de helpdesk van Actizbz.nl. Daar vindt u ook communicatiemateriaal, zoals een flyer of tips & tricks, om de response van medewerkers te verhogen.

Via deze helpdesk is het verder mogelijk om direct een vraag in te dienen voor het uitzetten van de MedewerkerMonitor. U kunt uw vraag ook mailen naar helpdesk@actizbz.nl. Voor vragen over de gehele benchmark kunt u terecht via benchmark@actiz.nl.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
ActiZ

Laatste nieuws