nieuws

10 april 2018Ondernemerschap

Migratie naar iWlz 2.0, stand van zaken

Afgelopen weekend heeft de migratie plaatsgevonden van iWlz 1.2 naar iWlz 2.0. Dinsdag 3 april is de nieuwe versie door alle ketenpartijen succesvol in gebruik genomen.

De eerste dagen na de migratie heeft Zorginstituut Nederland nauw contact gehad met alle betrokken partijen om te toetsen of de migratie succesvol is geweest; het reguliere berichtenverkeer is op gang gekomen volgens planning, alle informatie van nieuwe cliënten wordt succesvol uitgewisseld in iWlz 2.0-formaat en de meeste conversiebestanden vanuit zorgkantoren zijn succesvol verstuurd.

Er zijn minder vragen binnengekomen dan aanvankelijk werd verwacht en veelvuldig contact met de ketenpartijen waaronder zorgaanbieders laat zien dat men in het algemeen tevreden is over de migratie.

Nu de eerste twee dagen achter de rug zijn kunnen we dan ook voorzichtig constateren dat de migratie naar de nieuwe versie succesvol is verlopen.

Het zorginstituut blijft de komende tijd de migratie volgen en er is intensief contact met de betrokken softwareleveranciers.

Voor vragen rond de migratie kunt u zich wenden tot de helpdesk op: www.istandaarden.nl

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws