nieuws

03 april 2018VVT Nieuws

Gezocht: deelnemers Architectuurboard

ZorgInstituut Nederland zoekt -in opdracht van het Informatieberaad Zorg- leden voor de Architectuurboard (tot 15 april 2018). De Architectuurboard komt tegen een vergoeding 8 x per jaar bij elkaar. Vacaturetekst: www.informatieberaadzorg.nl/architectuurboard

Burgers staan steeds meer centraal in het zorginformatieproces. Tegelijkertijd speelt IT een cruciale rol in de samenwerking tussen zorgprofessionals. Die ontwikkelingen stellen nieuwe eisen aan de IT-architectuur van ons zorginformatiestelsel. En dat vraagt een hoger kennisniveau van de bestuurders in de zorg. Zij willen meer overzicht en inzicht krijgen in de huidige en gewenste inrichting én in het gebruik van het informatiestelsel en de basisinfrastructuur.

Om bestuurders te ondersteunen bij deze behoefte aan expertise, wordt in opdracht van het Informatieberaad Zorg een onafhankelijke Architectuurboard Zorg ingericht. Zorginstituut Nederland richt deze board in en faciliteert de inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van de board.

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Annemiek Mulder

Annemiek Mulder

Laatste nieuws