nieuws

19 december 2017VVT Nieuws

Conferentie 'Alles is gezondheid'

Op woensdag 7 februari 2018 vindt de vijfde editie plaats van de landelijke conferentie van Alles is gezondheid… in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Het programma Alles is gezondheid… is onderdeel van het Nationaal Programma Preventie dat in 2014 door de rijksoverheid is gestart.

Tijdens de conferentie deelt u mee in de kennis en ervaringen van de vele organisaties in het netwerk van Alles is gezondheid…. Van spannend idee, goed praktijkvoorbeeld, gefaalde activiteit tot bewezen interventie op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en het voorkomen van uitval van medewerkers.

Als deelnemer kunt u kennismaken met een netwerk van honderden vertegenwoordigers uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, overheden, sport en groene sector die samen de maatschappelijke beweging Alles is gezondheid… vormen. Presentaties worden gegeven door o.a. Machteld Huber (positieve gezondheid), Ben Tiggelaar en staatssecretaris Paul Blokhuis. Daarnaast kunt u kiezen uit acht inspiratiesessies. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Zie voor meer informatie en aanmelden www.aig2018.nl

 

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Paulfoto

Laatste nieuws