nieuws

18 mei 2017VVT-VVT Nieuws
delen

Wilt u meedoen aan de MedewerkerMonitor najaar 2017 laat u zich dan informeren op 29 juni en 29 augustus!

De inschrijving voor de MedewerkerMonitor najaar 2017 gaat 29 juni a.s. open. De inschrijfperiode sluit op 6 oktober 2017. Inschrijven is mogelijk vanaf 29 juni a.s. via de inschrijfknop onder “Medewerkers” op www.actizbz.nl.

Informatiebijeenkomst

Ter ondersteuning van de inschrijving voor de MedewerkerMonitor najaar 2017 wordt er op 29 juni en 29 augustus a.s. van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd bij ActiZ. Tijdens deze bijeenkomst worden de processtappen doorgenomen en wordt uitleg gegeven over de portal en de Online Rapportage Omgeving. ActiZ adviseert gebruik te maken van deze ondersteuning om goed geïnformeerd te zijn over alle mogelijkheden, zoals het indelen van de organisatorische eenheden en de verspreiding van de vragenlijsten.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 29 juni 2017.

En hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 29 augustus 2017.

Verspreiding

Afhankelijk van uw keuze voor verspreiding van de vragenlijsten (zelf of door Deloitte) ontvangt de contactpersoon de benodigde informatie of ontvangen uw medewerkers direct de inlogcode voor de vragenlijst. Dit gebeurt op 16 oktober 2017. Medewerkers hebben vervolgens tot 1 december 2017 de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Ondersteuning

Meer informatie en ondersteunend materiaal, zoals eventueel een kostenoverzicht en een handleiding voor inschrijving, is ook te vinden op de helpdesk van actizbz.nl. Daar vindt u ook communicatiemateriaal, zoals een flyer of tips & tricks, om de response van medewerkers te verhogen.

Via deze helpdesk is het verder mogelijk om direct een vraag in te dienen voor het uitzetten van de Medewerkermonitor. U kunt uw vraag ook mailen naar helpdesk@actizbz.nl. Voor vragen over de gehele benchmark kunt u terecht via benchmark@actiz.nl.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
ActiZ

Hayet Amrati

Laatste nieuws