nieuws

21 januari 2019Wonen

Zorg van Nu op bezoek bij uw bijeenkomsten

Het informatieteam van Zorg van Nu komt naar zorgorganisaties toe om bewoners en zorgprofessionals te inspireren en te motiveren om slimme zorgoplossingen te gebruiken voor gezondheid, zorg of welzijn. Zij sluiten gratis aan bij bijeenkomsten die u organiseert.

Zorg van Nu

Zorg van Nu is een initiatief van het ministerie van VWS. Het platform helpt slimme innovaties in de zorg ontdekken. Zoals digitale en online toepassingen, handige hulpmiddelen en slimme technieken. Sprekende voorbeelden die kunnen helpen bij zorg, gezondheid, ondersteuning, of bij het helpen of verzorgen van een ander. ZorgvanNu.nl laat zien wat er nu al beschikbaar is.

Aansluiten bij groepsbijeenkomst

In overleg met ActiZ heeft VWS besloten Zorg van Nu te willen inzetten bij leden van ActiZ die evenementen organiseren. Het team van Zorg van Nu komt dan bij u langs om voorlichting te geven over innovaties, toepassingsmogelijkheden en dergelijke. Dit aanbod is voor leden van ActiZ gratis.

ActiZ nodigt u van harte uit om u aan te melden voor een bezoek. Organiseer een leuke activiteit rondom e-health of innovatie en het team van Zorg van Nu komt naar u toe.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar zorgvannu@minvws.nl onder vermelding van “uitnodiging ActiZ-leden” en vertel erbij wat de activiteit is die wordt georganiseerd en wanneer. Het team van Zorg van Nu neemt dan contact met u op.

Lees meer over Zorg van Nu

1-DSC_0443

Laatste nieuws