27 februari 2020Informatisering, VVT Nieuws

Gratis VIP-toegangspas voor ActiZ-leden voor Zorg & ICT beurs 7, 8 en 9 april

Zorg & ICT beurs 7, 8 en 9 april

ActiZ is op de Zorg & ICT beurs op 7, 8 en 9 april in de Jaarbeurs Utrecht. Als u zich voor 18 maart registreert dan ontvangt u een VIP-toegangspas gratis. Van harte welkom!

Logo VIP

ActiZ Theater 10 Digitaal Denken en Doen

ActiZ verzorgt ook dit jaar weer drie dagen, in een eigen ActiZ theater Digitaal Denken en Doen een programma met interessante sprekers rond informatisering en technologie in de zorg.
ActiZ biedt op de beurs leden en diverse organisaties een podium om bezoekers van het theater te inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector.
U kunt kiezen uit 15 seminars. Schrijf nu in!

ActiZ stand

De ActiZ-stand (01.E144) op de beursvloer is dé ontmoetingsplek voor iedereen die interesse heeft in informatisering en technologie in de VVT.

Computable Future Lab

Bent u benieuwd naar hoe u digitale innovaties op een praktisch manier kunt inzetten in het zorgproces? Lidorganisatie Oktober staat in het Computable Future Lab met een nagebouwd cliëntenappartement. Test zelf de werking van de technologische snufjes!

Oktober verzorgt ook het seminar “DigiZorg bij Oktober” in het ActiZ-theater op woensdag 8 april 11.00 – 11.45 uur. U kunt zich daarvoor inschrijven.

Terugblik

Het programma, de filmpjes en presentaties van de Zorg en ICT beursdagen van de afgelopen jaren vindt u met onderstaande links.

Zorg- en ICT-beurs 2019
Zorg- en ICT-beurs 2018

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0229-001

Laatste nieuws