24 januari 2020Informatisering, VVT Nieuws

Bijeenkomsten HIMSS

Een delegatie van meer dan 200 Nederlandse zorg en welzijn professionals en ICT professionals  neemt dit jaar deel aan het HIMSS-programma in Orlando van 9-13 maart. Er wordt op 9 maart in het Nederlandse programma onder andere aandacht besteed aan onderwerpen zoals datadilemma’s; effectiviteit van samenwerking: transparantie en partnerships, gepersonaliseerde patiëntenzorg, verschuivingen in de keten: van cure naar care naar anywhere.

Zie voor meer informatie de ‘HIMSS-20 Dutch community’.

HIMSS staat voor: ‘Healthcare Information and Management Systems Society, Inc.’. Het is een non-profit, missie-gedreven organisatie die de transformatie van het gezondheidszorg-ecosysteem wil ondersteunen en versterken. Met informatie, samenwerken en samen leren helpt HIMSS de ontwikkelingen in informatisering en technologie vooruit.

HIMSS is dé plek voor het uitwisselen van succesvolle toepassingen, het delen van kennis en om te leren van sprekers en vernieuwers van het hoogste niveau.

Schaarste heeft vaak een nare bijsmaak. Mensen staan in een overlevingsmodus en zijn gericht op de korte termijn. Echter, schaarste kan ook leiden tot positieve resultaten. Denk aan innovatie en een vergroot probleemoplossend vermogen. Met de creativiteit van de mens kan op korte termijn al veel worden opgelost. Maar, hoe houden we de lange termijn doelen helder?

De volgende HIMMS-Europa conferentie vindt plaats in Helsinki van 26 tot 28 mei.

Een overzicht van alle bijeenkomsten vanuit HIMSS is hier te vinden.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0927-001

Laatste nieuws