11 maart 2020VVT Nieuws, Zorg

Verenso Masterclass medisch leiderschap

Voor specialisten ouderengeneeskunde die zich verder willen ontwikkelen, organiseert Verenso samen met My-doc een geaccrediteerde masterclass ‘Medisch leiderschap’.

Masterclass

In de praktijkgerichte opleiding zoomen we in op de positie van de specialist ouderengeneeskunde in de organisatie. Aan bod komen: welke kansen liggen er, hoe ontwikkel je je eigen leiderschapsstijl en hoe zet je deze in? Kernwoorden zijn persoonlijk leiderschap, positionering, profilering, communicatie en teamontwikkeling. 

Medisch leiderschap

De specialist ouderengeneeskunde wordt in de spannende tijden waarin de ouderenzorg zich bevindt, steeds meer uitgedaagd om leiderschap te tonen. En dit geldt zeker niet alleen voor de eerste geneeskundigen of medisch managers. Want voor iedere specialist ouderengeneeskunde én zijn of haar organisatie is het belangrijk om de eigen visie en professionaliteit in praktijk te brengen, invloed te hebben op beslissingen over de kwaliteit van zorg en proactief en gelijkwaardig te communiceren met bestuur en management.

 Aanmelding

 Er starten twee series masterclasses van ieder twee dagdelen. Een dagdeel begint om 16 uur.

Voor specifieke vragen kunt u zich richten tot Pieter le Rütte plerutte@verenso.nl of 030-2271910.

Verenso

Verenso is de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. ActiZ en Verenso werken nauw samen aan goede randvoorwaarden voor optimale ouderenzorg.

anne lee edens

Laatste nieuws