10 september 2020Kwaliteit, VVT Nieuws, Werkgeverschap

Uitnodiging webinar: ‘een griepprik, waarom zou ik’

Ik krijg nooit griep. De griepprik helpt toch niet. Ik word juist ziek als ik de griepprik heb gehad. Dit is een aantal veel gehoorde redenen om geen griepprik te halen. Maar wat is ‘griep’ eigenlijk? Hoe voorkom je dat je het krijgt? Waarom is het belangrijk om geen griep te krijgen? Wat doet de griep in relatie tot Covid-19? 

Deze en andere vragen komen aan bod in het webinar ‘Een griepprik, waarom zou ik’? Dit webinar is bedoeld voor zorgverleners in alle sectoren van de zorg. Het wordt gehouden op donderdag 24 september 2020 van 16.00 – 17.00 uur. De Nederlandse Influenza Stichting organiseert dit webinar in samenwerking met verschillende brancheorganisaties en beroepsverenigingen in de zorg, waaronder ActiZ.

Deel de uitnodiging!

Als branche- en beroepsverenigingen vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich ervan bewust zijn dat griep een besmettelijk virus is dat zeer bedreigend kan zijn voor de medewerker zelf maar vooral voor kwetsbare cliënten/patiënten. Met dit webinar gaan we in op de feiten en fabels over griep en griepvaccinatie. Namens onze sector is Nicolette Westerhof, verzorgende bij Icare, aanwezig. De uitnodiging voor dit live webinar kun je downloaden en verspreiden in je eigen organisatie. We rekenen op een groot aantal deelnemers.

Download hier de uitnodiging

Verdere informatie

 

Jacqueline Donga

Laatste nieuws