10 september 2020Informatisering, VVT Nieuws

Tot en met 25 september kunt u zich nog inschrijven voor het medewerkerstevredenheidsonderzoek!

Als lid van ActiZ kunt u uw organisatie aanmelden voor de gratis najaarsronde van Kijk op Mijn Medewerkers. De inschrijving sluit op 25 september.

Kijk op Mijn Medewerkers van ActiZ Kijk op Data is het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) voor ActiZ-leden. Dit instrument geeft u inzicht in de betrokkenheid, motivatie en werkbeleving van de medewerkers in uw organisatie. En biedt de mogelijkheid om uw organisatie te vergelijken met andere organisaties in de VVT-branche.

Eigen vragen toevoegen

Juist in deze tijd kan het wenselijk zijn om meer kwalitatieve en kwantitatieve inzichten te krijgen in hoe medewerkers de corona-epidemie ervaren hebben. U kunt de vragenlijst van het onderzoek aanvullen met zelfgekozen vragen. Hierdoor is het mogelijk om specifiek coronagerelateerde vragen toe te voegen. Deze kunt u zelf formuleren en vallen buiten de standaard vragenlijst en omvangrijke bibliotheek met vragen die op thema zijn geclusterd, zoals  ‘zelforganisatie’ en ‘leren en ontwikkelen’. 

Data

  • Inschrijven t/m 25 september
  • Uitvraag tussen 6 oktober en 22 november
  • Resultaten beschikbaar online vanaf 4 december en de pdf rapportages rond 7 december

 

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u uw organisatie aanmelden? Neem dan contact op met de Kijk op Data helpdesk: kijkopdata@actiz.nl of telefonisch 085-077 20 70 (maandag t/m donderdag) of ga naar https://kijkopdata.actiz.nl/

Op actiz.nl vindt u de informatiefolder en meer informatie over Kijk op Mijn Medewerkers.

Karin de Poorter

Laatste nieuws