nieuws

08 mei 2019Zorg

Symposium Geriatrische Revalidatiezorg Naarderheem

Naarderheem, onderdeel van Vivium Zorggroep, organiseert op 20 juni haar jaarlijkse Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) symposium. Een inspirerende middag met smaakvolle presentaties, gekruide workshops en discussietafels, prikkelende vergezichten en tongstrelende hapjes en drankjes.  

Ingrediënten voor duurzame GRZ

Wat is er voor nodig om van GRZ en wijkzorg één sterke keten te maken waarin de cliënt centraal staat? Hoe geef je cliënten op actieve wijze inspraak in hun zorg, behandeling en verblijf? Welke rol spelen gezonde voeding en de beleving van maaltijden in het revalidatieproces? Wat moet je (niet) doen om je goed opgeleide zorgmedewerkers te behouden? Hoe geeft Vivium zélf vorm aan een nieuwe beroepsopleiding voor werken in de ouderenzorg? En hoe zorgen we ervoor dat onze GRZ-locatie én medewerkers zich kunnen blijven plooien naar de veranderingen die ons in de GRZ nog te wachten staan?

Deze en vele andere vragen komen aan bod tijdens de plenaire sessies en discussietafels van het jaarlijkse GRZ symposium van Vivium Naarderheem. Op het innovatieplein vindt u diverse nieuwe mogelijkheden om cliënten uit te dagen bij hun revalidatie. Ook presenteren zij hier aan de hand van posters de opgehaalde oogst van ‘Ingrediënten voor duurzame GRZ'

Ga voor meer info en aanmelden naar https://www.vivium.nl/symposiumgrz.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
anne lee edens

Anne Lee Edens

Laatste nieuws