02 juni 2020Informatisering, VVT Nieuws

Sensire en Philips ontwikkelen corona-screener voor medewerkers

De Nederlandse lockdown wordt de komende maanden verder afgebouwd, en daarmee neemt het risico op besmettingen onvermijdelijk toe voor cliënten en medewerkers in zorgorganisaties. Sensire ontwikkelde samen met Philips een corona-screener specifiek voor haar medewerkers. Dit hulpmiddel screent medewerkers met een voor de Nederlandse zorg ontwikkelde vragenlijst op symptomen van COVID-19 en geeft op basis van hun score specifiek advies. Gezonde medewerkers worden gerustgesteld en blijven aan het werk, terwijl medewerkers met verdachte symptomen door middel van automatische vragenlijsten verder worden begeleid naar testen en een veilig herstel.

Als partner van Philips kan ActiZ haar leden deze CE-gemarkeerde corona-screener tegen een scherp tarief aanbieden.

Heeft u interesse?

Zonder koppelingen is de basisoplossing gebaseerd op een best practice voor de VVT, binnen een week te implementeren. Neem voor meer informatie direct contact op met Philips via 0318-75 47 00.

Meer weten?

Lees hier het interview met Maarten van Rixtel in Zorgvisie over de corona-screener (inlog vereist). Of vraag het artikel op bij Philips via vitalhealth@philips.com.

Joost

Laatste nieuws