nieuws

27 augustus 2019VVT Nieuws

Ranking the Topics: denk mee over de nieuwe werkagenda van de RVS

ActiZ vindt het belangrijk om mee te denken en invloed uit te oefenen op de nieuwe werkagenda van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS). Deze mogelijkheid krijgt u nu ook. De RVS nodigt u van harte uit om de belangrijkste topics voor 2020 te benoemen.

De vragenlijst vindt u hier

De eerste resultaten van de raadpleging worden gepresenteerd op 10 oktober 2019 en besproken met de ministers van VWS en het parlement.

Meebepalen werkagenda

De RVS stelt dit jaar een nieuwe werkagenda op, waarmee de raad de belangrijkste opgaven voor de komende jaren wil adresseren. De RVS heeft al enkele mogelijke thema's benoemd op basis van gesprekken en ontwikkelingen in de samenleving. Nu wil de RVS graag weten welke onderwerpen volgens u bovenaan de agenda moeten staan. Denkt u mee? Het kost slechts tien minuten en u levert een belangrijke bijdrage aan het werk van de RVS voor de komende jaren.

Meer weten?

Op https://rankingthetopics.nl vindt u meer informatie over de RVS, over de raadpleging en de werkagenda. Ook worden de resultaten van de raadpleging hier gepubliceerd en bijgehouden. Het is dus een dynamische pagina die - gedurende de tijd dat de vragenlijst open staat - steeds de resultaten laat zien.

Wat is de RVS?

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) is een onafhankelijke adviesraad voor regering en parlement. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over thema’s op het snijvlak van zorg, volksgezondheid en samenleving. Meer informatie over de RVS vindt u hier. Op deze site vindt u ook de adviezen die zij (recent) hebben uitgebracht.

RVS_Rankingthetopics_Banner_300x250@2x

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Jacqueline Donga

Jacqueline Donga

Laatste nieuws