nieuws

09 juli 2019Financiering, VVT Nieuws

Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg – aanlevering gegevens uiterlijk 31 juli 2019

Het Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg is weer open. Wlz-zorgaanbieders worden gevraagd de realisatiecijfers van het kwaliteitsbudget tot en met 30 juni uiterlijk 31 juli 2019 aan te leveren. Deze cijfers zijn de basis voor de herschikking van het kwaliteitsbudget. Zorgverzekeraars Nederland heeft de invulinstructie van het Portaal verbeterd.

Verbeterde invulinstructie

Veel zorgaanbieders hebben cijfers (januari tot en met april 2019) ingevuld in het Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg van Vektis. Het invullen van het Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg blijkt nog wel vragen op te leveren. Daarom heeft Zorgverzekeraars Nederland (ZN) de invulinstructie voor het Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg verbeterd. De aangepaste invulinstructie (versie 1.2) is geplaatst op de ZN-website. Zie Informatie Portaal Kwaliteitsbudget.

Basis voor herschikking

Het Portaal is nu weer op voor de aanlevering van de realisatiecijfers van het kwaliteitsbudget tot en met 30 juni. De uiterste datum voor aanlevering van deze realisatiecijfers blijft 31 juli 2019. Deze cijfers zijn voor zorgkantoren de basis voor de herschikking Kwaliteitsbudget verpleeghuiszorg.

Meer informatie?

Lees voor meer informatie de veel gestelde vragen van het Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg en de toelichting en invulinstructie op de ZN-website. Neem bij inhoudelijke vragen over het portaal contact op via portaalkwaliteitsbudget@zn.nl.

 

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Herma_klein

Laatste nieuws