nieuws

15 mei 2018Kwaliteit, VVT Nieuws

Inspiratieochtenden 'Van Huis Naar Thuis' in juni

Zorgbestuurders namen samen met verpleegkundigen/verzorgenden een kijkje in de keuken van elkaars verpleeghuis en bespreken de dilemma’s en mogelijke keuzes.

Van huis naar thuis

De tot de verbeelding sprekende ontmoetingen van deze 10 bestuurders en medewerkers zijn nu al te zien in 10 fragmenten van het filmproject ‘Van Huis Naar Thuis’.
De documentaire van alle bezoeken wordt vertoond tijdens de vier ochtenden voor bestuurders en zorgprofessionals in de verpleeghuissector op 11, 12, 13 en 14 juni op vier verschillende locaties. De uitnodiging en informatie over inschrijving vindt u hier

Met elkaar in gesprek

Tijdens de inspiratieochtend wordt de documentaire getoond. Hierin vertellen zorgbestuurders en zorgprofessionals uit de verpleeghuiszorg over wat de dilemma’s zijn om van een huis een echt thuis voor kwetsbare en afhankelijke bewoners te maken. Ook zien we hoe iedereen op eigen wijze met visie, liefde en grote betrokkenheid hun bewoners een thuis bieden. Naar aanleiding van deze documentaire gaan de deelnemers met elkaar in gesprek en zullen de gepresenteerde keuzes en dilemma’s met elkaar worden uitgediept. De ochtenden worden gepresenteerd door Inge Diepman.

Bekijk hier de losse films van het project Van Huis Naar Thuis en u bent van harte welkom op de Facebookpagina Van Huis naar Thuis.

Van Huis Naar Thuis is een project van ANBO, mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, onder Waardigheid en Trots.
 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0227

Laatste nieuws