nieuws

13 april 2018VVT Nieuws

Angela Bransen nieuw gezicht ActiZ Jeugd

Angela Bransen start per 1 juni als afdelingsdirecteur/accountmanager ActiZ Jeugd en volgt daarmee zowel Saskia Boelema als Inge Steinbuch op. Als afdelingsdirecteur/accountmanager is ze de linking pin tussen het ActiZ Jeugd-bestuur, de leden, het ActiZ-bureau en de diverse stakeholders.

Angela Bransen is afkomstig van Zorgverzekeraars Nederland, waar zij meest recent als senior beleidsadviseur de ledenbelangen behartigde voor Eerstelijns Zorg en eerder voor Wijkverpleging en Langdurige Zorg. Ook is ze raadslid in de gemeente Zeist waar zij zich de afgelopen jaren bezighield met de portefeuilles jeugdzorg en WMO. Sinds kort zijn haar portefeuilles als raadslid sociaal domein en sport.

Vanaf 1 juni zet Angela Bransen zich in voor de collectieve belangen van de ActiZ-leden die actief zijn op het terrein van jeugdgezondheidszorg en lichte jeugdhulp. “De komende jaren wil ik samen met en voor de leden een substantiële bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de jeugdzorg en jeugdhulp. Het bieden van een veilige omgeving en toekomstperspectief aan kinderen vind ik enorm belangrijk: dat is niet eens in woorden te vatten.” zegt Angela Bransen.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws