nieuws

20 juni 2019Financiering

Input voor Beleidsregels Wlz Indicatiestelling 2020

Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) treft voorbereidingen voor de vaststelling van de nieuwe Beleidsregels voor de Wlz indicatiestelling voor 2020. Heeft u input die u wilt meegeven? Wij horen het graag.

Wlz Beleidsregels indicatiestelling

Jaarlijks stelt het CIZ de Beleidsregels indicatiestelling vast voor het nieuwe jaar. Het CIZ heeft ActiZ gevraagd of er punten zijn om mee te nemen in de nieuwe beleidsregels.
In de afgelopen jaren zijn er met enige regelmaat signalen bij ActiZ binnengekomen dat de indicatiestelling lager uitpakt dan de zorgaanbieder had verwacht. Dat heeft vorig jaar geleid tot een notitie van ActiZ die in samenspraak met zorgaanbieders en het CIZ tot stand is gekomen over verduidelijkingen in de indicatiestelling. Tevens heeft het CIZ mede op verzoek van ActiZ de inhoudelijke beschrijvingen van de zorgprofielen toegankelijker gemaakt en op de CIZ-site geplaatst. 

Verbeteringen?

Heeft u verzoeken die de Beleidsregels Indicatiestelling 2020 kunnen verbeteren? Graag ontvangen we uw reactie uiterlijk maandag 29 juli 2019. U kunt de inbreng doorgeven aan Herma Oosterom, h.oosterom@actiz.nl.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Herma_klein

Laatste nieuws