nieuws

29 maart 2019Kwaliteit, VVT Nieuws

Uitvraag kwaliteitsindicatoren en kernfactoren personeelssamenstelling verpleeghuiszorg 2018

Op 1 april 2019 opent de portal voor het aanleveren van de indicatoren Verpleeghuiszorg over verslagjaar 2018. In het ‘Handboek voor zorgaanbieders van verpleeghuiszorg’ van ActiZ, BTN, V&VN en Verenso, worden de kwaliteitsindicatoren beschreven. Daarnaast is het de bedoeling dat zorgorganisaties gegevens aanleveren over de personeelssamenstelling: de Stuurgroep heeft op vijf kernfactoren indicatoren geformuleerd en gepubliceerd in het ‘Handboek indicatoren personeelssamenstelling meetjaar 2018’.

Lees de uitgebreide informatie over de kwaliteitsindicatoren en kernfactoren personeelssamenstelling verpleeghuiszorg 2018.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0239

Karin van Rossenberg

Laatste nieuws