nieuws

22 januari 2019VVT Nieuws, Zorg

Netwerken palliatieve zorg 2.0

De Fibula-denktank heeft in het eindrapport ‘Er samen voor staan’ haar advies over de netwerken2.0 aan het bestuur van de stichting Fibula aangeboden. 

De Denktank geeft met dit advies een ontwikkelrichting voor de duurzame doorontwikkeling van de netwerken palliatieve zorg voor de toekomst. Uit de 49 aanbevelingen blijkt dat nog veel werk moet worden verzet voordat alles duurzaam gerealiseerd is. “Dit advies is daarom geen eindpunt maar een begin van een door velen gewenste ontwikkeling om te komen tot toegankelijke en beschikbare palliatieve zorg voor iedereen die dit nodig heeft en wenst, ongeacht tijd of plaats”, aldus Janneke van Vliet, voorzitter van de denktank. 

Het Fibula-bestuur zal dit rapport op 24 januari met de minister van VWS gaan bespreken. (de Stichting Fibula is de landelijke organisatie van de regionale Netwerken Palliatieve Zorg, die zich inzet voor interdisciplinaire samenwerking in netwerken in de palliatieve zorg.)

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0407-001

Laatste nieuws