nieuws

22 januari 2019Kwaliteit, VVT Nieuws

Kick-off vlogstafette Van Huis Naar Thuis

Het ANBO-project Van Huis Naar Thuis gaat door. Het project laat met mooie voorbeelden zien hoe er binnen de verpleeghuissector hard gewerkt wordt om van een huis een thuis te maken voor de bewoners. Na de vlogworkshops met zorgvlogger Tommie Niessen start binnenkort de Vlogstafette.

Het idee van de vlogstafette is dat collega's elkaar stimuleren om ook een vlog te maken. Door visie, positieve verhalen of bijzondere voorbeelden te delen, inspireren collega’s elkaar.

Op donderdag 31 januari is de feestelijke kick-off op het ministerie van VWS in Den Haag met minister Hugo de Jonge, Tommie Niessen, zorgbestuurders, zorgmedewerkers en deelnemers aan de vlogworkshop. Meer informatie en aanmelden via anbo.nl/vlogstafette

Van Huis Naar Thuis

Samen met het ministerie van VWS onder Waardigheid en Trots is de ANBO in 2018 gestart met het project Van Huis Naar Thuis. Bestuurders en verzorgenden/verpleegkundigen zijn op bezoek gegaan bij collega's voor een kijkje in de keuken met als vraag: Hoe maak je van een huis een thuis voor de bewoners? Resultaat: 10 sprekende korte films, een Facebookpagina en bijeenkomsten waar bestuurders, medewerkers en studenten met elkaar in gesprek zijn gegaan over werken in de ouderenzorg: www.anbo.nl/vanhuisnaarthuis

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws