nieuws

22 december 2018Zorg

Onderzoek GRZ: Meedoen kan nog tot 2 januari

VWS laat onderzoek doen naar geriatrische revalidatie. Mogelijk wordt u de komende tijd hiervoor benaderd.

Het ministerie van VWS heeft Q consult zorg gevraagd om te kijken naar kwaliteitsontwikkelingen binnen de GRZ. Dit wordt gedaan door middel van een inventarisatie op zorginhoud. VWS vindt het van belang deze bevindingen af te spiegelen tegen de doorontwikkelingen van de zorg voor kwetsbare ouderen elders in het zorglandschap, zoals het eerstelijnsverblijf (ELV) en de toekomstige aanvullende geneeskundige zorg (AGZ).

Enquête

Aanbieders van GRZ worden de komende tijd benaderd met de vraag om een enquête in te vullen. De vragen van de enquête zijn gericht op beschrijvingen van zorginhoud bijvoorbeeld in vormen van zorg- en behandelpaden.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
anne lee edens

Anne Lee Edens

Laatste nieuws