nieuws

29 oktober 2018Kwaliteit, Zorg

Voor-inschrijving congres ‘Zoek het uit!’ geopend

‘Zoek het uit! Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar’ is het thema van het landelijk congres over versterken en benutten van kennis en kennisinfrastructuur in de (langdurige) ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Het congres vindt plaats op donderdag 31 januari 2019 in het NBC-Nieuwegein.

Om zeker te zijn van een plaatsje bij het gratis landelijke congres op 31 januari kunt zich hier nu al (voor)inschrijven. Toegang is gratis en ‘vol = vol’.

Voor sommigen heeft ‘onderzoek’ nog het beeld van ‘nog meer wensen en data aanleveren en niets meer terug horen’. Dat kan echt anders, en met veel directer nut voor de praktijk! In het plenaire deel in de ochtend gaan diverse sprekers, soms op verrassende wijze, in op onderzoek doen en de verbinding met de praktijk. In de middag volgt een keur aan workshops; bezoekers hebben de keuze uit onder meer vakinhoudelijke lezingen, masterclasses, inspiratiesessies en interactieve vormen. Horen, zien en doen dus. Het volledige programma volgt binnenkort.

 

1-DSC_0407-001

Laatste nieuws