nieuws

03 oktober 2018VVT Nieuws, Werkgeverschap

Speciale VWS bijeenkomst over arbeidsmarktcampagne IK ZORG

Ik zorg

Op 23 oktober aanstaande organiseert VWS een speciale bijeenkomst voor HR/P&O professionals en communicatieadviseurs over de landelijke arbeidsmarktcampagne IK ZORG. Meld je snel aan!

Uitnodiging

In november start een publiekscampagne om meer mensen te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Voorafgaand daaraan organiseert het ministerie van VWS een bijeenkomst.

Publiekscampagne IK ZORG.

Vanuit jouw rol als HR/P&O professionals of communicatieadviseur, is het je dagelijkse missie om te zorgen voor voldoende medewerkers voor je organisatie. Met het Actieprogramma Werken in de Zorg beoogt het ministerie van VWS – in samenwerking met andere partijen - je werk zoveel mogelijk te ondersteunen met een landelijke en regionale aanpak. Dit doen we onder andere met extra middelen voor het opleiden van medewerkers. Daarnaast en belangrijk voor deze bijeenkomst is de start van de campagne IK ZORG.

Programma

Tijdens de bijeenkomst op 23 oktober hoor je meer over de publiekscampagne. En we presenteren en verkennen de mogelijkheden die je hebt om binnen je eigen organisatie de campagne te benutten. Bovendien zijn er naast communicatie ook andere manieren om mensen te helpen richting een baan in zorg en welzijn. Denk aan loopbaanoriëntatie en het beter organiseren van de regionale arbeidsmarkt.

Ochtend of middag centraal in het land

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 oktober in Het Muntgebouw in Utrecht en duurt drie uur. Er zijn twee tijdstippen waarop je kunt instappen. ’s Morgens om 09.30, de bijeenkomst eindigt dan om 12.30 en na afloop is er lunch. Of ’s middags om 13.30, de bijeenkomst eindigt dan om 16.30 met een drankje. Deelnemers aan de middagsessie zijn natuurlijk van harte welkom om vooraf de lunch te komen gebruiken.

Aanmelden

Je kunt je nu voor deze bijeenkomst aanmelden
Doe dit snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

ActiZ bijeenkomst op 5 oktober

De bijeenkomst die ActiZ op 5 oktober aanstaande organiseert over de arbeidsmarkt en de campagne is vol. Je kunt je hiervoor dus niet meer aanmelden.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Jacqueline Donga

Jacqueline Donga

Laatste nieuws