nieuws

30 oktober 2018Werkgeverschap

Hbo duaal en deeltijd subsidiabel in Regeling Praktijkleren

Er is de laatste paar maanden veel nieuws over de Subsidieregeling Praktijkleren. De huidige regeling zou eind 2018 aflopen. Tijdens Prinsjesdag is echter aangekondigd door het kabinet dat de regeling voor het schooljaar 2018/2019 wordt verlengd en de aangekondigde korting op het bedrag van de regeling is door moties, mede ondersteund door ActiZ, tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen van de baan. Nu is er nog meer goed nieuws voor de zorgsector.

Deze maand is bekend gemaakt door de minister van OCW dat de hbo deeltijd en duale opleidingen van de zorg voor 2019 subsidiabel zijn binnen de Subsidieregeling Praktijkleren. (De gehele regeling en bedragen worden nog bekendgemaakt in de Staatscourant). In de huidige arbeidsmarkt, waarin we fors inzetten op zij-instromers en herintreders, is dat goed nieuws voor onze leden.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0963

Margriet Snellen

Laatste nieuws