nieuws

30 augustus 2018

Nieuwe vormgeving en gebruikersgemak voor de VVT-database

ActiZ vernieuwt de vormgeving en het gebruikersgemak van de VVT-database. De inhoud van de databank zelf verandert niet. De website voor de VVT-database krijgt een ander uiterlijk en met de vernieuwing kunnen de gegevens van een locatie makkelijker worden aangepast. Op dit moment wordt de nieuwe webomgeving getest en de verwachting is dat deze half oktober gebruikt kan gaan worden.  

Nieuw is, dat u per locatie ziet of u alle verplichte algemene velden heeft ingevuld en wanneer u voor het laatst gegevens heeft gewijzigd. U kunt ook makkelijker overzichten maken. 

Een up-to-date registratie van de gegevens van alle zorglocaties is heel belangrijk. Voor uzelf omdat ActiZ dan de correcte informatie doorlevert aan keuzesites zoals ZorgkaartNederland. Maar ook voor bijvoorbeeld het correcte verloop van de verplichte aanleveringen van kwaliteitsgegevens van uw organisatie aan het Zorginstituut Nederland, waarbij ActiZ een centrale faciliterende rol vervult.

ActiZ gebruikt de VVT-database ook om informatie over de hele branche en per zorgtype beschikbaar te hebben. Ook daarvoor is actuele, betrouwbare informatie natuurlijk van groot belang. 

De locatiebeheerders en contactpersonen voor de VVT-database laten we de precieze datum van deze verandering weten, zodra die bekend is. De overgang van de oude naar de nieuwe omgeving vraagt niet om een nieuwe inlog. U kunt meteen aan de slag. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, wilt u ons dan mailen: vvtdatabase@actiz.nl

Harold Beumer

Laatste nieuws