nieuws

18 juli 2018Ondernemerschap

Meet up Informatieberaad ‘En IK dan? De reis van persona’s’

Het ministerie van VWS opent op 10 september haar deuren weer voor een breed publiek. Doe inspiratie op rondom het informatiestelsel voor de zorg. Kruip in de huid van een persona om zo de complexe vraagstukken heel persoonlijk te beleven. 

U wordt uitgenodigd in speciaal ingerichte ‘huiskamers’ van de verschillende persona’s en begint daar uw gekozen route langs verschillende workshops. Er zijn tijdens de Meet up tientallen workshops waar u uit kunt kiezen. Alle informatie over de Meet up vindt u hier
Aanmelden kan tot 3 september.

Eerdere Meet ups

Bekijk de verslagen in woord en beeld van eerdere Meet ups.

Een Meet up gaat vooraf aan een openbare vergadering van het Informatieberaad Zorg en bestaat uit allerlei sessies waarin een breed publiek kennis kan delen. Om zo samen te werken aan actuele vraagstukken in de informatievoorziening binnen de zorg.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Annemiek Mulder

Annemiek Mulder

Laatste nieuws